papper vitt.jpg
bild 331539534 skugga ljusare.jpg
GS_20210525_HeMaLon_1577.jpg

Norrländsk trygghet, okonstlad och jordnära

Vi har vårt hem i Jämtland. Här vill vi kunna bo och bygga på det som är viktigt för oss. Att få skapa värde för våra kunder och samtidigt få möjlighet att skapa nya arbetstillfällen på landsbygden, är vår viktigaste drivkraft. Med den teknik som finns att tillgå idag så är det möjligt och det är bara fantasin som sätter begränsningar för vad som är möjligt att skapa.

Våra tjänster är platsoberoende.

I dagsläget servar vi företag i hela vårt avlånga land. Vi sitter med andra ord inte i samma byggnad som våra kunder men med den tillgänglighet vi har så jobbar vi ändå nära, engagerar oss och är tillgängliga.

rosa stjärna framåt.png

Eftersom vår affärsidé är att utveckla, effektivisera och förenkla våra kunders löneprocesser är det självklart för oss att arbeta med ett kvalitetsledningssystem för ständiga förbättringar och ökad kundtillfredsställelse. Vårt fokus på ständiga förbättringar gäller även verksamhetens miljöpåverkan. Genom vår miljöpolicy arbetar vi aktivt för att minska vår påverkan på miljön.

2019 fick vi den fina utmärkelsen som Årets Hållbara Företag, och 2018 belönades vi med Årets Guldstjärna, en utmärk­else i Jämtlands län som delas ut till en person eller företag som på ett särskilt förtjänstfullt sätt visat hög service­grad och ett vänligt bemötande.

Sverige karta.png
 

Kontakta oss för mer information om hur våra tjänster kan hjälpa ditt företag.

Ann-Marie

Åsander

HR-konsult &
kontorschef

Maria
Nyberg

Auktoriserad

lönekonsult

Helena
Håkansson

Auktoriserad lönekonsult

Tarja

Lilliehöök

Lönekonsult

Linda

Eriksson

Lönekonsult

Helena
Skogelid

Lönekonsult

Katarina Nyberg Finn

Ordförande