top of page
papper vitt.jpg
bild 331539534 skugga ljusare.jpg

Vi söker fler kollegor

Lönekonsult för spännande uppdrag i växande företag!

Branschvinnare 2023.png

Vill du vara med och bygga vidare på den nya tidens löneavdelning som med hjälp av digitalalösningar levererar lönetjänster platsoberoende till kunder runt om i Sverige? Vi är ett växande företag och vi söker nu fler kollegor.

GS_20210525_HeMaLon_1380.jpg

Ansvarsområden:

- Utföra löneadministration och säkerställa korrekt hantering av löneprocesser för kunder inom olika branscher.

- Hantera och besvara frågor från kunder och medarbetare angående löner, skatter och andra relaterade ärenden.

- Samla in, verifiera och behandla lönerelaterad information för att säkerställa noggrannhet och överensstämmelse med lagar och bestämmelser.

- Arbeta nära teamet för att identifiera och implementera förbättringar av löneadministrationssystem och processer.

 

Kvalifikationer:

- YH-utbildning inom löneadministration och/eller erfarenhet av löneadministration.

- Förståelse för lönehanteringssystem är meriterande.

- Kunskap om arbetsrättsliga regler och skattebestämmelser är en fördel.

- Utvecklad kommunikationsförmåga och förmåga att hantera kundrelationer på ett professionellt sätt.

- Förmåga att arbeta effektivt både självständigt och i teammiljö.

- God organisatorisk förmåga och förmåga att hantera flera uppgifter samtidigt.

- Flexibilitet att anpassa sig till olika branscher och arbetsmiljöer.

HeMa Lön & HR är en auktoriserad lönebyrå som levererar löne- och HR relaterade tjänster till små och medelstora företag inom olika branscher.

Är Du en driven och engagerad lönekonsult och trivs med att arbeta i en roll med stort eget ansvar och nära kundkontakter? Då är det Dig vi söker! Som lönekonsult hos oss får du möjlighet att arbeta med kunder och företag av olika storlek inom olika branscher. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där du kan utveckla din kompetens och vår fortsatta gemensamma utveckling.

 

Omfattning: Heltid eller deltid

Varaktighet: Tillsvidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

Ort: Östersund (Hamngatan 13) alt Hammarstrand

Mejla din ansökan till

info@hemalon.se

Vill du vara med på vår fortsatta spännande resa? Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kommer att få arbeta med varierande och utmanande uppdrag. Du kommer att ha möjlighet att utveckla dina färdigheter och bygga upp en bred erfarenhet inom löneadministration samtidigt som du får arbeta med en mångfaldig kundbas. Om du är en självgående och engagerad lönekonsult som trivs i en dynamisk miljö, är vi övertygade om att du kommer att trivas hos oss.

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte med att skicka in Din ansökan inkl. CV och personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig och diskutera mer om hur du kan vara med på vår fortsatta spännande resa.

pappershög.jpg

HeMa Lön är en auktoriserad lönebyrå och Srf konsult, vilket står för rätt kompetens, uppdaterade kunskaper och flerårig erfarenhet inom löneområdet.

Våra konsulter behärskar arbetsrätten, kollektivavtal, gällande lagstiftning om social trygghet och skatteregler inom löneområdet.

Hema logo TK vit.png

HeMa Lön har en implementerad kvalitetspolicy och arbetar löpande och systematisk med utveckling och förbättring. I kvalitetspolicyn ingår rutiner för egenkontroll och ett utbildnings- och utvecklingsprogram för de anställda.

Vi har också etablerade rutiner för hur eventuella kundklagomål och avvikelser ska hanteras, dokumenteras och åtgärdas. Vi genomför även kontinuerligt i vår internkontroll mer rutin- och systemorienterade kontroller såsom till exempel avstämningar, attester och liknande kontroller som syftar till att förebygga, upptäcka och korrigera fel och avvikelser.

bottom of page